Okulumuz Hakkında

100.Yıl İlkokulu
Gaziosmanpaşa Mahallesi, Eskipazar Sokak No 14 Canik SAMSUN
03622380291
https://yuzuncuyil55.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

VİZYONUMUZ Devletine ve milletine bağlı, sorgulayan ve eleştirel düşünebilen, ilgi ve istidatları doğrultusunda mesleğe yönlendirilmiş, bilim teknoloji, kültür ve sanat yaşamına ve yaşadığı toplumun mutluluğuna katkıda bulunabilen ulusal ve uluslararası başarıları hedeflemiş bireyler yetiştirmek.

MİSYON

MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, insan haklarına saygılı, iyi iletişim kurabilen ve öğrenmeyi öğrenebilen, topluma karşı sorumluluk duyan; yapıcı, yaratıcı ve verimli kişiler olarak yetiştirmek; İlgi, istidat ve kabiliyetlerini geliştirerek gerekli bilgi, beceri, davranışlar kazandırmak suretiyle hayata hazırlamaktır.

BAŞARILAR

• Okulumuzun ev sahipliğini yaptığı 10 Mart Perşembe günü gerçekleşen Akıl Ve Zeka Oyunları Turnuvası´nda; Pentago oyununda, öğrencimiz Yunus ÇAYIROĞLU birinci, Qbitz oyununda öğrencilerimiz Mustafa ALTUN birinci ve Ataberk ŞAROĞLU ikinci, Mangala oyununda öğrencimiz Furkan AYDOĞDU ikinci oldular. • (2022)16-17 Nisan tarihlerinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası´nda okulumuz öğrencilerinden 9 yaş grubunda: Asya ÖZ il birincisi, Azra AYDIN il ikincisi, 8 yaş grubunda; Hiranur TOPALOĞLU il birincisi oldular. • Öğrencimiz Berra GÜNGÖR, Okul Sporları Federasyonluğu tarafından 14-15 Mayıs 2022 tarihinde Aydın´da düzenlenen Tırmanış Sporu´nda Türkiye Şampiyonu oldu. • 2021/2022 Eğitim Öğretim Yılında Samsun geneli yapılan bilgi yarışmasında okulumuz İl 3.’sü oldu. • 10 Kasım Atatürk´ü Anma Haftası Satranç Turnuvası´nda kızlarda kendi kategorisinde Asya ÖZ İl Üçüncüsü; • Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası´nda kendi kategorisinde Feyza KARADEMİR İl Birincisi oldular.
Öğretmen :46
Öğrenci :927
Derslik :43
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Oyun Odası :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1941
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

Öğretim Şekli

İKİLİ EĞİTİM

Ders Başlama ve Bitiş

09.00 - 14.25

YABANCIDIL

Isınma Şekli

DOĞALGAZ

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

2,5 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Samsun Canik Gaziosmanpaşa Mahallesi, Eskipazar Sokak No: 14

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları