KADROMUZ

HAKAN ŞAROĞLU - OKUL MÜDÜRÜ

İlk  ve  orta  öğrenimimin bir  bölümünü  Afyon Sandıklı’da, Lise  öğrenimimi Çorum İskilip’te  tamamladım. Üniversiteyi  Samsun Ondokuzmayıs Üniversitesi  Sınıf Öğretmenliği  Bölümünden mezun olarak tamamladım. İlk  görev yerim olan Samsun Alaçam’da  Sınıf Öğretmenliğine  başladım. 2003 yılında  eşimle  birlikte  Samsun İli, Bafra İlçesi, Doğanca Beldesi’ne  tayin  olduk. 2004  yılından 2011  yılı Ekim ayına  kadar Doğanca İlköğretim Okulu’nda Müdür Yardımcısı  olarak  görev yaptım. 2012  yılında Eğitim  Yönetimi  alanında  yüksek lisansımı  tamamladım. 2011  yılının Ekim ayından 2020 yılının Haziran ayına kadar Çarşamba Cemil Meriç İlköğretim Kurumu’nda   okul müdürü  olarak görev  yaptım. 30 Haziran 2020 tarihinden itibaren Samsun Canik 100.Yıl İlkokulu müdürlüğü görevini yürütmekteyim. Evliyim, iki  çocuğum  var. Eşim Meltem Banu ŞAROĞLU müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

E-Posta